Våra djur

När du handlar djur hos oss

De djur som tillfälligt bor hos oss

kallar vi för våra inneboende. Det är de djur som du kan få köpa med dig hem. Vi är noga med att våra djur har ett tryggt ursprung, därför kommer flera av våra djur från lokala uppfödare. Under tiden djuren bor hos oss ger vi dom de bästa förutsättningarna för att kunna må bra när de flyttar hem till er.

 

Vi har bland annat

kaniner, gnagare, fåglar, reptiler och fiskar, redo i våra butiker för att flytta hem till en ny familj. Tänk bara på att eftersom vi köper in från lokala, pålitliga uppfödare kan sortimentet variera. Förutom alla djur och djurtillbehör har även en stor avdelning för trädgårdsdammar på vårt djurcenter i Lomma. Där hittar ni även Sveriges mest välsorterade akvarieaffär.  Om du är ute efter en specifik art är du välkommen att ringa oss innan ditt besök till någon av våra butiker.

 

Att köpa med sig ett djur hem

innebär ett stort ansvar. Därför vill vi gärna hjälpa dig med så mycket information som möjligt. Du kan få med dig skötselråd för ditt djur hem och har du några funderingar kring ditt djur är du alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst, som lär dig mer om vad just ditt djur behöver.

På vår Zoowiki-sida kan du hitta skötselråd som ni behöver

Vi på Zoogiganten fäster oss lätt vid våra inneboende och blir alltid glada om du skriver några rader på vår facebook-sida och berättar om hur du och din nya kompis trivs ihop. Eller tagga oss i ett inlägg på Instagram @zoogigantenlomma

 

Välkommen in till någon av våra butiker för att hitta din nya hamster/ kanin / papegoja / undulat / ökenråtta / majssnok / ciklid – kompis, eller vilket djur just ditt hjärta klappar extra hårt för.