Skötselråd  hart

tamråtta

Alla djur är unika individer som tycker om olika saker, men det finns en hel del generella råd och tips om hur vi ser till att olika arter trivs. Det kan handla om hur de vill bo, vad de vill äta och hur man ska sköta deras päls eller klor.

 

Vi har tagit fram skötselråd till de flesta djur som vi säljer produkter till här på Zoogiganten. Allt för att du ska kunna ta hand om ditt djur på bästa sätt. Skötselråden kan du enkelt ladda ner som pdf på respektive sida eller hämta ut precis innanför dörrarna vis kassan inne i vår butik i Lomma.

På alla skötselråd hittar du även våra praktiska inköpslistor med både nödvändigheter och sånt som kan vara bra eller roligt att ha. Dessa är bra att checka av, så att du är säker på att ditt djur få tillgång till allt den behöver. Är det något du undrar över så kan du alltid ringa eller mejla oss så svarar vi så gott som vi kan.

Är det något djur du känner att vi saknar information om så får du mer än gärna mejla oss på info@zoogiganten.se så ska vi så fort som möjligt se till att få ihop ett bra informationsblad som ni kan ta del av.

Så klicka dig vidare nedan och läs mer om djuren och ladda ner skötselråden till din dator.

Snart öppnar vi även upp vår ZooWiki där det finns massvis med information om olika djurarter och deras beteenden. Det är lite som en sida med bredare och mer detaljerad information än vad som finns i vårt informationsblad. Artiklarna på vår ZooWiki skrivs av experter och utbildade personer som vet vad de pratar om.
Så håll utkik efter den för nu dröjer det inte länge tills den öppnar.

Läs mer nedan

Gerbil
Kanin
Marsvin
Tamråtta
Hamster
Parakit
Kakariki
Papegoja
Undulat
Fink
Kanariefågel
Dvärgpapegoja
Nymfkakadua