Personal shopper hart

Boka en personal shopper

På Zoogiganten är vi oerhört måna om att de djur som får följa med er hem från vår djurbutik ska få möjlighet till den allra bästa tänkbara tillvaron i livet. Vi vill att ni skall bli riktigt goda vänner och då är det viktigt att känna till hur man tar hand om sin nya vän. Vilken mat djuret skall äta, hur man sköter om och vilka tillbehör din kompis behöver.

Oavsett om du köpt ditt djur hos oss eller redan har ett djur hemma som du vill ha råd gällande inköpen till, hjälper vi gärna till.

Hos oss kan du därför boka in ett möte med en av våra duktiga personal-shoppers, antingen i vår zoobutik i Lomma eller på Jägersro. Då får du en grundlig genomgång i vad just ditt djur behöver och vi hjälper dig att på plats i butiken plocka ihop alla de saker du kan tänkas behöva.

Hej Helga på Zoogiganten Jägersro, är du en personal shopper?
Haha, ja jag är en av alla oss på Zoogiganten som du kan boka in en privat shoppingstund med.

Vad ska det vara bra för?
Ibland har vi mycket kunder i butiken och hinner inte med att spendera en längre stund med våra kunder, så då är detta ett
lysande tillfälle att få lite mer fördjupad tid med vår personal.

Hmm, har du en chef som tvingar er att jobba under stress?
Ha ha, nä vi på Zoogiganten är dock måna om att våra kunder ska känna sig riktigt trygga med sina nya kompisar dom skaffar hem och får all den hjälp dom behöver.

Att skaffa ett husdjur kräver kunskap!

Är det jättedyrt att boka en sån här tid.
Nä, det är jättebilligt, det kostar ingenting!