Hotell hart

Djurhotell, hund och papegoja
Hunddagis entré, bänkar
Hunddagis personal och hundar

Skånes Djurhotell & Resort

Skånes Djurhotell & Resort är placerat mitt i det skånska landskapet ute i en gårdsliknande miljö på ZooGiganten i Lomma. Här finns en härlig plats med salong för djur, stor djuraffär för allas behov, aktivitetshagar med öppna vyer och djurvänner till er service. Perfekt placerat nära Lund och Malmö för dig som ska ut och resa.

 

Titta gärna  in på våra olika avdelningar för att se vad som passar just er. Vi har stor erfarenhet inom hantering och passning av många olika djurslag. Hotellet är anpassat för att checka in djur ifrån de vanliga till de lite ovanligare och vi gör det alltid med största omtanke.

 

Vårt kuriosahotell med byggstenar från Skåne. I vår entré finns Barsebäcks tegel från 1920 talet, parkinspiration från våra vackra skånska parker och en ekologisk tanke med mycket naturmaterial.

 

Låt oss ta hand om ditt djur! Vi passar ofta hundar, katter, kaniner, marsvin, råttor, hamstrar, gerbiler, möss, finkar, kanariefåglar, undulater, nymfparakiter (nymfkakadua), parakiter, amazonpapegojor, aror, grå jako, vandrande pinnar med flera.

 

Har du frågor, tveka inte att kontakta oss för frågor och möjligheter.

Skicka din fråga till: info@zoogiganten.se
Eller via telefon: 072 – 508 32 00

hunddagis
Fågelholken hotell
Gnagar palatset

Katthotell

Snart kan du boka in din kattkompis här på vårt hotell. Kontakta oss gärna för mer information