Vardagssamarbete Mars-April

Vardagssamarbete Mars-April

Vardagslydnad för hundar över 2 år

 

PASSA PÅ: FÖRMÅNLIG TRÄNING MED INSTRUKTÖR UNDER UTBILDNING

 

Vardagen är den största delen av vårt liv tillsammans med våra hundar, därför är det viktigt att den fungerar smidigt. Genom belöningsorienterad träning ges du här verktyg att arbeta med vardagslydnad. Kursens instruktör Emma arbetar med en fot i forskning om hur inlärning fungerar, och en fot i känslan för varje individs behov. Skrik, skrän och hårda tag är inget som vi sysslar med på kursen.

 

Tillsammans kommer vi arbeta med kontaktövningar för att stärka bandet mellan er, känslan av samhörighet. Vanliga moment så som stanna, sitt, ligg och inkallning blandas med enormt viktig passivitetsträning. Lek är något av det viktigaste ni kan lära er att göra tillsammans, så det arbetar vi självklart mycket med. På respektfullt sätt tar vi in förbudsövningar som kan visa sig livsviktiga en dag. Dessutom kommer vi arbeta med en av de mest avancerade cirkuskonsterna: koppelgående. Målet är att din och din hunds relation och förståelse för varandra ska gå stärkt ur den här kursen!

 

Ta chansen att få ta del av denna kurs till ett mycket förmånligt pris!

 

Instruktör: Emma Almquist

Emma är har en kandidatexamen i etologi från Sveriges Lantbruksuniversitet, vilket betyder att hon är utbildad i djurens beteende och orsakerna till det. Det som verkligen får hennes hjärta att bulta är relationen mellan djur och människa. Med många kurser i djurens beteende, inlärning, känslor m.m. bakom sig är nu nästa mål att bli diplomerad hundinstruktör.

 

Som en del i Emmas utbildning till diplomerad Hundinstruktör via Hundsteg kommer ett antal praktikkurser hållas till en lägre summa. Allt sker under handledning, på distans, av erfaren instruktör. Detta är Emmas andra praktikkurs.

 

Kursinformation

När? Onsdagar kl 17-18, följande datum: 7/3, 14/3, 21/3, (påsklov), 4/4, 11/4

Var? ZooGiganten (Lomma) eller närliggande plats

Gruppstorlek: 4 hundar med ägare, OBS! Alla hundar måste vara minst 2 år.

För yngre hundar: Se valp-/unghundskurs.

Pris: 500 kr per hund (endast 100 kr per tillfälle!)

Utrustning: Olika sorters godis, olika leksaker, kläder efter väder, en filt hunden kan ligga på. Sele rekommenderas. Vanligt halsband och halstryp är ok. Behöver ni komplettera något så har ZooGiganten ett gigantiskt utbud av hundartiklar.

Undvik: Stryphalsband och gå-fint-selar används inte under kursen och därför ombeds ni att inte komma till kursen med sådan utrustning på er hund. Flexikoppel tillåts inte.

 

Anmäl dig här

Skicka in intresseanmälan så blir du kontaktad av Emma. Priset kommer vara 500 kr per deltagare och det finns plats för 4 hundar på kursen.

Emma Almquist