Träna mera

Träna mera

Det här är kursen för dig som redan gått en kurs med instruktör Emma, eller en motsvarande modern kurs i vardagssamarbete/valpkurs.

 

Det har önskats hela vårterminen och nu är kursen här: Träna mera – en fortsättningskurs! Fem platser har jag för er underbara kursare som vill återkomma till mig och helt enkelt träna mera.

 

Vi kommer gå vidare med kontakt, följsamhet, stadga, tydliga signaler m.m. Ni kommer att utmanas och ni kommer få fortsätta samarbeta med era hundar genom vardagsmoment – men på en lite svårare nivå. Kursen blir bäst för er om ni repeterar de moment vi gjort i valpkurs/vardagssamarbete innan kursstart.

 

Instruktör: Emma Almquist

Emma är har en kandidatexamen i etologi från Sveriges Lantbruksuniversitet, vilket betyder att hon är utbildad i djurens beteende och orsakerna till det. Det som verkligen får hennes hjärta att bulta är relationen mellan djur och människa. Hon är hundinstruktör H-märkt av Sveriges Hundföretagare, samt har en lång rad hundutbildningar bakom sig.

 

Under sin utbildning har Emma gått flera utbildningar i inlärningsteori och samarbete (Till exempel teoretiska kursdagar för dr. Karolina Westlund, onlinekurs “Getting behaviour”, Hundsteg “Klicker 1”, Animals in Control och Cooperative Care med ClickerExpoföreläsarna Eva Bertilsson och Laura Monaco Torelli).

 

Mer om Emma hittar du på www.djurvetologen.se

 

Kursinformation

När? Måndagar klockan 18.30-19.30,  27/8 , 3/9 och 10/9

Var? ZooGiganten (Lomma)

Gruppstorlek: 5 hundar med ägare

Pris: 840 kr per hund, du faktureras på 14 dagar enligt de uppgifter du ger i anmälan

Utrustning: Olika sorters godis i minimala bitar, olika leksaker, kläder efter väder, en filt hunden kan ligga på. Sele rekommenderas. Vanligt halsband är ok. Behöver ni komplettera något så har ZooGiganten ett gigantiskt utbud av hundartiklar.

Ta inte med: Stryphalsband och gå-fint-selar är helt förbjudet på denna kurs. Flexikoppel tillåts inte heller.

 

Anmäl dig här

Skicka in intresseanmälan så blir du kontaktad av Emma. Priset kommer vara 840 kr per deltagare och det finns plats för 5 hundar på kursen.

Emma Almquist