Träna Mera

Träna Mera

Det här är kursen för dig som redan gått en kurs med instruktör Emma, Amanda, eller en motsvarande modern kurs i vardagssamarbete/valpkurs.

 

Nu har den populära kursen fått ett nytt startdatum: Träna mera – en fortsättningskurs!
Fem platser har jag för er underbara kursare som vill återkomma till mig och helt enkelt träna mera.

 

Vi kommer gå vidare med kontakt, följsamhet, stadga, tydliga signaler m.m. Ni kommer att utmanas och ni kommer få fortsätta samarbeta med era hundar genom vardagsmoment – men på en lite svårare nivå. Kursen blir bäst för er om ni repeterar de moment vi gjort i valpkurs/vardagssamarbete innan kursstart.

 

Instruktör: Amanda Sjöland

Amanda är diplomerad hundmassör, balansbollsinstruktör och hundinstruktör med fort. utbildningar inom varje område. Hennes måtto är “Från nos till svans, ett hundliv i balans”. H-märkt av Sveriges Hundföretagare.

Mer om Amanda hittar du på www.hundhornan.com

 

Kursinformation

När? Tisdagar klockan 17-18,  27/11 , 4/12 och 11/12

Var? ZooGiganten (Lomma)

Gruppstorlek: 5 hundar med ägare

Pris: 840 kr per hund, du faktureras på 14 dagar enligt de uppgifter du ger i anmälan

Utrustning: Olika sorters godis i minimala bitar, olika leksaker, kläder efter väder, en filt hunden kan ligga på. Sele rekommenderas. Vanligt halsband är ok. Behöver ni komplettera något så har ZooGiganten ett gigantiskt utbud av hundartiklar.

Ta inte med: Stryphalsband och gå-fint-selar är helt förbjudet på denna kurs. Flexikoppel tillåts inte heller.

 

Anmäl dig här

Skicka in din anmälan så kontakta Amanda dig. Priset är 840 kr per deltagare och det finns plats för 5 hundar på kursen.

Emma Almquist

Emma Almquist är medlem i Sveriges Akademiska Etologer. Sin etologiutbildning har hon fått vid Sveriges Lantbruksuniversitet. 2017 påbörjar hon en utbildning i kognition; djurs lärande, tänkande och informationsupptag. Vid sidan av universitetsutbildningen driver hon ett företag, Djurvetologen, som tillhandahåller utbildning och rådgivning. Utöver det går hon även kortare utbildningar när det finns möjlighet, till exempel för olika etologer och duktiga djurtränare. Hennes mål är att alla djurägare ska ha god kunskap om deras husdjurs behov. Hon anser att djurens psykiska hälsa borde få högre prioritet i samhället, så som den fysiska hälsan har idag. Ett annat specialintresse är att utforma funktionella miljöer för djur i olika sammanhang, till exempel i hemmet eller på veterinärkliniken. 2015 var Emma med i en grupp som startade Sveriges Kaninvälfärdsförening. Sedan dess är hon ordförande för föreningen som arbetar för alla tamkaniners rätt till ett gott liv.