Snälla händer

Snälla händer

Föreläsning med Eva Bertilsson:
Snälla händer

 

Tänk om träning inför hälsovård och veterinärbesök var en kul aktivering? Tänk om hunden (eller katten, kaninen, osv…) själv fick styra över borstning, kloklippning och annat som måste göras? Tänk om alla händer var snälla händer! Välkommen till en inspirerande föreläsning om samarbetsträning för hälso- och veterinärvård!

 

För väldigt många är kloklippning, öronrensning och borstning en pina som man måste ta sig igenom. När veterinären kommer på tal försvinner hunden in under soffan. Så behöver det inte vara! Lova ditt djur att 2018 ska bli året då skötsel och hantering blir roligt och mysigt. Det kommer göra underverk för er relation.

 

Eva Bertilsson, Carpe Momentum
Nu har vi fått hit en internationellt erkänd superstjärna! Eva Bertilsson är en riktig beteendenörd och har jobbat med träning av alla möjliga arter, människor inkluderat. Genom sitt företag Carpe momentum jobbar hon med utbildning och konsultationer. Hon står stadigt i sin kunskap efter både 25 års erfarenhet och utbildning på så hög nivå som en masters utbildning i beteendeanalys. Eva Bertilsson är internationellt känd efter 10 år som föreläsare på Karen Pryors “Clicker Expo”, världens största event som fokuserar på positiv träning grundat av klickerträningens främsta pionjär. Missa inte chansen att ta del av Evas kunskap nu när hon äntligen är här!

Läs allt om Eva på hennes hemsida: http://www.carpemomentum.nu/eva/

 

När? 5 mars kl 19.15
Var? I ZooGiganten Lommas butikslokaler
Anmälan? Fyll i formuläret nedan eller kom in till butiken och anmäl dig i kassan
Betalning? 300 kr per person, 3 betalningsalternativ
1. betala i butiken
2. via swish 123 477 89 24 (till Djurvetologen)
3. via bankgiro 708-9790 (till Djurvetologen)
Vid betalning uppge namn och vilken kurs du betalar för.
OBS! Sista betalningsdag: 18/2 2018.

Anmäl dig här!

Vid frågor maila info@djurvetologen.se eller ring 0709781898 (lämna gärna meddelande)

Emma Almquist
X