Skällkritik – när hunden själv får välja

Skällkritik – när hunden själv får välja

Etolog Emma Almquist förklarar hundforskning

Skällkritik – När hunden själv får välja

 

“Forskning säger att…” Har du någongång undrat över vad som finns bakom den där meningen? Forskning kan på vissa sätt liknas vid en hemlig djungel dit bara vissa människor hittar in. Tillsammans tar vi fram kartan och ger oss av på ett hundigt äventyr in bland artiklar, diagram, källor och resultat.

 

Hundforskning är hetare än någonsin och hundratals artiklar publiceras årligen. Forskare försöker få klara svar på alla de frågor som rör vårt unika förhållande till hunden. I den här föreläsningen kommer vi prata om hur hundforskning går till och ta upp ett antal intressanta forskningsresultat som kan vara till nytta för just dig och din hund. Vi kommer också prata om källkritik, eller skällkritik, – vem i hela världen kan man lita på?

 

Emma Almquist, Djurvetologen
Emma är ZooGigantens egen etolog och instruktör. Hon är utbildad vid Sveriges Lantbruksuniversitet och är godkänd medlem i Sveriges Akademiska Etologer. Etologi är läran om djurens beteende och anledningarna till det. Hon har även gått utbildningar i djurs känsloliv, djurträning, fear free hantering, med mera. Idag jobbar hon med att föreläsa och hålla kurser om hundar och andra djur.

Hennes passion är relationen mellan djur och människa, med en vision om att den ska vara både ömsesidigt hållbar och kärleksfull. Som föreläsare är hon mycket uppskattad på grund av sitt pigga och engagerande sätt att delge fakta som alla kan förstå.

 

När? 17 april kl 19.15
Var? I ZooGiganten Lommas butikslokaler
Anmälan? Fyll i formuläret nedan eller kom in till butiken och anmäl dig i kassan
Betalning? 300 kr per person, 3 betalningsalternativ
1. betala i butiken
2. via swish 123 477 89 24 (till Djurvetologen)
3. via bankgiro 708-9790 (till Djurvetologen)
Vid betalning uppge namn och vilken kurs du betalar för.
OBS! Sista betalningsdag: 3/4 2018.

Anmäl dig här!

Vid frågor maila info@djurvetologen.se eller ring 0709781898 (lämna gärna meddelande/smsa)

Emma Almquist