Rallylydnad grund & fortsättning

Rallylydnad grund & fortsättning

Anna Larsson – författaren av succéboken “Rallylydnad från grundfärdigheter till mästare”

 

Oavsett om du är helt ny inom rallylydnad, om du ligger du i startgroparna inför att komma ut på tävlingsbanorna i rallylydnaden, eller om du redan har börjat tävla i nybörjare eller fortsättningsklassen så är detta kursen för dig!

Under två hela dagar jobbar vi med grundfärdigheter, går igenom momenten i nybörjar- och fortsättningsklass, testar på kombinationer och banor, övar följsamhet, tränar på frestelser, mm. Du får jobba med startrutiner, bli duktigare på att banvandra och planera hur du ska genomföra banan och vad du kan tänka på när du ska tävla.

Anmälan kommer inom kort, men boka helgen redan nu! Evenemanget hålls i Skåne.

Foton: Malin Karlsson

 

Om Anna

Anna har ett förflutet inom SBK som instruktör och även agilityinstruktör (utbildad av Kenth Svartberg), senare vidareutbildade hon sig till klickerintruktör genom Canis. Hon är även freestyleinstruktör, freestyledomare, tävlingsledare i freestyle och skrivare i rallylydnad. Mer än bara träning av beteende finns i hennes CV, på den fysiska sidan är hon även friskvårdskonsulent för hund samt är diplomerad hundmassör. Anna har tävlat i lydnad (championat), agility (klass III), vallning (IK 2), sök, spår, heelwork to music (SM, NM, EM & VM), freestyle (championat) och rallylydnad (SM).

 

Allmän info

När: 16 november föreläsning 18.30-21.00

17-18 november praktiska kursdagar klockan 10-17

Var: Preliminärt i Skånehallen, Klippan – alternativt på ZooGiganten i Lomma

Kostnad: 8 platser med hund för 1500 kr, 8 åhörare utan hund 750 kr

 

Anmäl dig här:

Rallylydnad grund & fortsättning

Emma Almquist