Hjärta och Smärta

Hjärta och Smärta

Unik föreläsning:
Hjärta och Smärta

 

Kan hundens känslor sätta sig i musklerna och kan hundens muskler påverka känslor? Medvetenheten om hur kropp och känsla hänger ihop har tagit fart inom hundvärlden. Vi blir allt mer upplysta om hur detta påverkar allt vi gör med våra hundar. Hundmötesproblematik, hundar som drar i kopplet, hanteringsbesvär och rädsla (m.m.) kan ofta kopplas till smärta. Häng med på den här föreläsningen och ta del av kunskap som kommer göra nytta i så väl träning som relation.

 

Under den här kvällen kopplar vi samman det fysiska och det psykiska när det kommer till det viktiga ämnet SMÄRTA. Du lär dig känna igen smärta och får veta hur det kan påverka din hund i ett antal vardagssituationer.

 

Djurvetologen & Hundhörnan Skåne

 

Den här föreläsningen hålls av två föreläsare som har fördjupat sig inom respektive område; muskelanatomi och etologi (djurens beteende). Ett unikt samarbete för ett hundliv i balans.

Emma (Djurvetologen) är under utbildning till hundinstruktör och godkänd medlem i Sveriges Akademiska Etologer, vilket innebär att hon har en gedigen universitetsutbildning i etologi. Hon håller föreläsningar och kurser i djurens naturliga beteende för att främja relationen mellan djur och människa.

Amanda (Hundhörnan Skåne) är diplomerad hundmassör, balansbollsinstruktör och hundinstruktör. Hennes behandlingar, kurser och föreläsningar bygger på att se och förstå hela hunden. Från insidan och ut, från nos till svans.

 

När? 27 mars kl 19.15
Var? I ZooGigantens butikslokaler
Anmälan? Fyll i formuläret nedan eller kom in till butiken och anmäl dig i kassan
Betalning? 325 kr per person, 3 betalningsalternativ
1. betala i butiken
2. via swish 123 477 89 24 (till Djurvetologen)
3. via bankgiro 708-9790 (till Djurvetologen)
Vid betalning uppge namn och vilken kurs du betalar för.
OBS! Sista betalningsdag: 12/3 2018.

Anmäl dig här!

Vid frågor maila info@djurvetologen.se eller ring 0709781898 (lämna gärna meddelande)

Emma Almquist
X