Får man jaga hunden?

Får man jaga hunden?

Eva Bodfäldt om lekens magiska värld

Lek innebär att ge sig hän, spela- och byta roller. Det gäller både människor och hundar. Inom vissa hundkulturer är det totalt förbjudet att leka kamplekar med sin hund. I andra är det en självklarhet. Hur vet vi vad som är rätt och vad som är fel? Det finns inget mer effektivt sätt att göra sig rolig och intressant för sin hund än att vara lekledare samtidigt som möjligheten ges att skapa tydliga gränser mellan aktivitet och passivitet.
Förra året gjorde hon succé på ZooGiganten med en föreläsning som var fullbokad med reservlista långt innan sista anmälningsdatum. Välkommen tillbaka till en kväll där Eva Bodfäldt tar er in i lekens värld och dess möjligheter till en förbättrad relation.

Kort om Eva Bodfäldt
Hon är en av Sveriges mest kända instruktörer, föreläsare och författare: Eva Bodfäldt, hundpsykolog med inriktning på relationen människa – hund. Utbildad på Stora Sofielunds Hundskola av humanpsykolog och hundpsykolog Anders Hallgren. Under närmare 35 års verksamhet har hon utbildat hundägare på alla nivåer. Närmare 30 000 har det hittills blivit – från förstagångshundägare till erfarna tävlingsförare och dem vars hundar har speciella inriktningar eller problem. Dessutom är hon helt en helt otrolig lekfjant, på det bästa av sätt!
När?: 11 oktober klockan 19.15-21.30
Var?: ZooGiganten i Lomma, butikslokalen
Anmälan: ZooGiganten.se/Event
Pris: 395 kr
Sista anmälningsdag 25 september
Du kommer faktureras på mail till dina angivna fakturauppgifter. Betalning ska vara gjord inom 14 dagar från det att du mottagit din faktura. Se övriga betalningsvilkor i nästa steg.
Vid frågor, kontakta 0709781898 eller info@holistichound.se
Emma Almquist