Online – Berikning för ett rikare hundliv

Online – Berikning för ett rikare hundliv

Gör din hunds liv helare med berikning

 

Blodiga ben i snören från taket, lastpallar, gungor, trix, kartongdjur, kong, spår, … Vad händer här? Berikning! Hundar är framförallt hundar. Mer än de är agilitypartners, terapihundar, lydnadsstjärnor och soffkompisar. De föds med vissa behov som är hårt knutna till deras innersta väsen. Vi behöver ge våra hundar möjlighet att leva sina liv som hundar ska och vi kommer få tusenfallt tillbaka.

 

“Berikning”, ett tjusigt begrepp från etologins värld, handlar om att göra våra djurs liv bättre. Inom djurparksvärlden är man idag väldigt duktiga på att berika sina djur, men vi hundägare då? Självklart ska vi också berika våra hundar. Berikning har många olika definitioner men det handlar i stort om att ge djuret mer kontroll, ge valmöjligheter, främja naturliga beteenden och stärka djurets känsla av att klara av utmaningar.

 

Ta chansen att lära av etolog Emma Almquist som har en flerårig utbildning inom området. Både hundens liv och er relation kommer bli bättre.

 

Emma Almquist, Djurvetologen
Emma är ZooGigantens egen etolog och instruktör. Hon är utbildad vid Sveriges Lantbruksuniversitet och är godkänd medlem i Sveriges Akademiska Etologer. Etologi är läran om djurens beteende och anledningarna till det. Hon har även gått utbildningar i djurs känsloliv, djurträning, fear free hantering, med mera. Idag jobbar hon med att föreläsa och hålla kurser om hundar och andra djur.

Hennes passion är relationen mellan djur och människa, med en vision om att den ska vara både ömsesidigt hållbar och kärleksfull. Som föreläsare är hon mycket uppskattad på grund av sitt pigga och engagerande sätt att delge fakta som alla kan förstå.

 

När? 5 juli kl 19.00, föreläsningen ligger kvar för streaming i 48 timmar.
Var? Där du är! Föreläsningen sänds live, online via facebook.
Anmälan? Fyll i formuläret nedan
Betalning? 300 kr per person, 3 betalningsalternativ
1. betala i butiken
2. via swish 123 477 89 24 (till Djurvetologen)
3. via bankgiro 708-9790 (till Djurvetologen)
Vid betalning uppge namn och vilken kurs du betalar för.
OBS! Betala senast dagen innan föreläsningen.

Anmäl dig här!

Vid frågor maila info@djurvetologen.se eller ring 0709781898 (lämna gärna meddelande/smsa)

Emma Almquist