BAT 2.0 intro för hundmöten

BAT 2.0 intro för hundmöten

En introduktionsföreläsning till träningsmetoden som kallas “BAT”, speciellt riktad mot mildare hundmötesproblem.
Behavior Adjustment Training (BAT) är en metod som är till för att skapa en trygghetskänsla hos hundar som är rädda eller frustrerade. Till skillnad från många andra metoder går vi här in med grundtanken att påverka hunden så lite som möjligt. På så vis får den tid och närvaro att lära sig nya saker om sin omgiving. Metoden har skapats av Grisha Stewart och använts mycket framgångsrikt av CBATIs världen över.
Den här kvällen ägnar vi oss åt förebyggande hantering, koppelkompetens, hur man tränar med BAT och hur akutsituationer kan lösas. Detta är en kort introduktion för att hjälpa dig förstå metoden och använda den i vardagen.

 

Föreläsare: Emma Almquist
Emma är etolog, vilket betyder att hon är utbildad i djurens beteende och orsakerna till det. Det som verkligen får hennes hjärta att bulta är relationen mellan djur och människa. Hon är även H-märkt av Sveriges Hundföretagare. Utöver det är hon utbildad i friskvård, frivillig hantering, djurs känsloliv och BAT, för att nämna några av hennes utbildningar. Inom det sista, BAT, har hon gått ett två dagars intensivt seminarium för metodens grundare Grisha Stewart.

 

Kursinformation

När?: Onsdag 19 december, kl. 19-21.30
Var?: ZooGiganten (Mariedalsvägen 6 Lomma) Holistic Hounds kurslokal
Pris: 375kr

 

Betalningsalternativ
Du faktureras med en faktura med förfallodatum 14 dagar. Betalningsalternativ swish eller bankgiro.

 

Ångerrätt
I enlighet med svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal har du som privatkonsument full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Köper du en tjänst (t.ex. föreläsning) gäller det från den dag du ingick avtalet, med andra ord när du anmäler dig till kursen.

Ångerrätten anses också förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. utbildning).
För att utnyttja din ångerrätt måste du kontakta info@hundhornan.com innan ångerfristen på
14 dagar har gått ut.

Vid godkännande av ångerrätt återbetalas anmälningsavgiften. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål, senast 14 dagar efter att du infomerat om att du ångrar ditt köp.

 

Anmäl dig här

Emma Almquist

Emma Almquist är medlem i Sveriges Akademiska Etologer. Sin etologiutbildning har hon fått vid Sveriges Lantbruksuniversitet. 2017 påbörjar hon en utbildning i kognition; djurs lärande, tänkande och informationsupptag. Vid sidan av universitetsutbildningen driver hon ett företag, Djurvetologen, som tillhandahåller utbildning och rådgivning. Utöver det går hon även kortare utbildningar när det finns möjlighet, till exempel för olika etologer och duktiga djurtränare. Hennes mål är att alla djurägare ska ha god kunskap om deras husdjurs behov. Hon anser att djurens psykiska hälsa borde få högre prioritet i samhället, så som den fysiska hälsan har idag. Ett annat specialintresse är att utforma funktionella miljöer för djur i olika sammanhang, till exempel i hemmet eller på veterinärkliniken. 2015 var Emma med i en grupp som startade Sveriges Kaninvälfärdsförening. Sedan dess är hon ordförande för föreningen som arbetar för alla tamkaniners rätt till ett gott liv.