Hantering som aktivering

Hantering som aktivering

Tänk om kloklippning var roligt? Tänk om träning inför hälsovård och veterinärbesök var en kul aktivering? Det är möjligt!

 

För väldigt många är kloklippning, öronrensning och borstning en pina som man måste ta sig igenom. Om veterinären kommer på tal försvinner hunden in under soffan. Så behöver det inte vara! Lova din hund att se till att skötsel och hantering blir roligt och mysigt. Det kommer göra underverk för er relation.

 

Vi kommer öva på många roliga trix som hjälper er vid olika typer av hantering och skötsel. Fokus kommer ligga på klovård, hälsokoll och så lämnas rum för era önskemål. Skriv vad just ni vill öva på i kommentarsfältet vid anmälan.

 

Instruktör: Emma Almquist

Emma är har en kandidatexamen i etologi från Sveriges Lantbruksuniversitet, vilket betyder att hon är utbildad i djurens beteende och orsakerna till det. Det som verkligen får hennes hjärta att bulta är relationen mellan djur och människa. Hon är hundinstruktör H-märkt av Sveriges Hundföretagare, samt har en lång rad hundutbildningar bakom sig.

 

Under sin utbildning har Emma gått flera utbildningar i inlärningsteori och samarbete (Till exempel teoretiska kursdagar för dr. Karolina Westlund, onlinekurs “Getting behaviour”, Hundsteg “Klicker 1”, Animals in Control och Cooperative Care med ClickerExpoföreläsarna Eva Bertilsson och Laura Monaco Torelli).

 

Mer om Emma hittar du på www.djurvetologen.se

 

Kursinformation

När? Onsdagar klockan 17-18,  28/11, 5/12, 12/12

Var? ZooGiganten (Lomma)

Gruppstorlek: 5 hundar med ägare

Pris: 840 kr per hund, du faktureras på 14 dagar enligt de uppgifter du ger i anmälan

Utrustning: Olika sorters godis i minimala bitar, olika leksaker, kläder efter väder, en filt hunden kan ligga på. Sele rekommenderas. Vanligt halsband är ok. Behöver ni komplettera något så har ZooGiganten ett gigantiskt utbud av hundartiklar.

Ta inte med: Stryphalsband och gå-fint-selar är helt förbjudet på denna kurs. Flexikoppel tillåts inte heller.

 

Anmäl dig här

Skicka in intresseanmälan så blir du kontaktad av Emma. Priset kommer vara 840 kr per deltagare och det finns plats för 5 hundar på kursen.

 

Betalningsalternativ
Du faktureras med en faktura med förfallodatum 14 dagar. Betalningsalternativ swish eller bankgiro.

 

Ångerrätt
I enlighet med svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal har du som privatkonsument full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Köper du en tjänst (t.ex. föreläsning) gäller det från den dag du ingick avtalet, med andra ord när du anmäler dig till kursen.

Ångerrätten anses också förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. utbildning).
För att utnyttja din ångerrätt måste du kontakta info@djurvetologen.se innan ångerfristen på
14 dagar har gått ut.

Vid godkännande av ångerrätt återbetalas anmälningsavgiften. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål, senast 14 dagar efter att du infomerat om att du ångrar ditt köp.

 

Djurvetologen

Företaget som håller denna kurs hos ZooGiganten är Djurvetologen som drivs av Emma Almquist.

Org. nr: 950717-9282 Godkänd för F-skatt

VAT-nr: SE950717928201

Adress (ej företagslokal): c/o Emma Almquist, Filippavägen 2c,  222 41 Lund

Mail: info@djurvetologen.se

Emma Almquist

Emma Almquist är medlem i Sveriges Akademiska Etologer. Sin etologiutbildning har hon fått vid Sveriges Lantbruksuniversitet. 2017 påbörjar hon en utbildning i kognition; djurs lärande, tänkande och informationsupptag. Vid sidan av universitetsutbildningen driver hon ett företag, Djurvetologen, som tillhandahåller utbildning och rådgivning. Utöver det går hon även kortare utbildningar när det finns möjlighet, till exempel för olika etologer och duktiga djurtränare. Hennes mål är att alla djurägare ska ha god kunskap om deras husdjurs behov. Hon anser att djurens psykiska hälsa borde få högre prioritet i samhället, så som den fysiska hälsan har idag. Ett annat specialintresse är att utforma funktionella miljöer för djur i olika sammanhang, till exempel i hemmet eller på veterinärkliniken. 2015 var Emma med i en grupp som startade Sveriges Kaninvälfärdsförening. Sedan dess är hon ordförande för föreningen som arbetar för alla tamkaniners rätt till ett gott liv.