Hantering som aktivering

Hantering som aktivering

Tänk om kloklippning var roligt? Tänk om träning inför hälsovård och veterinärbesök var en kul aktivering? Det är möjligt!

 

För väldigt många är kloklippning, öronrensning och borstning en pina som man måste ta sig igenom. Om veterinären kommer på tal försvinner hunden in under soffan. Så behöver det inte vara! Lova din hund att se till att skötsel och hantering blir roligt och mysigt. Det kommer göra underverk för er relation.

 

Vi kommer öva på många roliga trix som hjälper er vid olika typer av hantering och skötsel. Fokus kommer ligga på klovård, hälsokoll och så lämnas rum för era önskemål. Skriv vad just ni vill öva på i kommentarsfältet vid anmälan.

 

Instruktör: Emma Almquist

Emma är har en kandidatexamen i etologi från Sveriges Lantbruksuniversitet, vilket betyder att hon är utbildad i djurens beteende och orsakerna till det. Det som verkligen får hennes hjärta att bulta är relationen mellan djur och människa. Hon är hundinstruktör H-märkt av Sveriges Hundföretagare, samt har en lång rad hundutbildningar bakom sig.

 

Under sin utbildning har Emma gått flera utbildningar i inlärningsteori och samarbete (Till exempel teoretiska kursdagar för dr. Karolina Westlund, onlinekurs “Getting behaviour”, Hundsteg “Klicker 1”, Animals in Control och Cooperative Care med ClickerExpoföreläsarna Eva Bertilsson och Laura Monaco Torelli).

 

Mer om Emma hittar du på www.djurvetologen.se

 

Kursinformation

När? Måndagar klockan 17-18,  17/9 , 24/9 och 1/10

Var? ZooGiganten (Lomma)

Gruppstorlek: 5 hundar med ägare

Pris: 840 kr per hund, du faktureras på 14 dagar enligt de uppgifter du ger i anmälan

Utrustning: Olika sorters godis i minimala bitar, olika leksaker, kläder efter väder, en filt hunden kan ligga på. Sele rekommenderas. Vanligt halsband är ok. Behöver ni komplettera något så har ZooGiganten ett gigantiskt utbud av hundartiklar.

Ta inte med: Stryphalsband och gå-fint-selar är helt förbjudet på denna kurs. Flexikoppel tillåts inte heller.

 

Anmäl dig här

Skicka in intresseanmälan så blir du kontaktad av Emma. Priset kommer vara 840 kr per deltagare och det finns plats för 5 hundar på kursen.

Emma Almquist