Ja, nu har vi firat “fiskens dag” hela helgen. Jag nämner det för min omgivning precis som att alla ska veta vad det är. För mig är det ju så självklart. Det är nästan det ända som simmat runt i huvudet den senaste tiden.Jag skulle förklara fiskens dag för en internationell publik på mitt Insta-konto…Tyckte det blev gulligt när jag gemförde det med Valentines Day…Ja, fast man firar sin fisk istället för sin käresta.Någon skulle vara skojig på våran facebooksida och berättade att denna någon skulle fira med att käka både tonfisk och makrill. ?? Underbart! Det är fri tolkning..Fiskens dag har inga regler…än ? Alla engagemang är ett plus…oavsett resultat ju.Fiskens Dag var en idé som smög sig på mig förra året. Så detta är andra gången som vi firar. Och Sverige…..- Vi har en tradition!Nu har det varit en lång helg. Fredagen var som en festlig lördag.. lördagen som ytterligare en partydag och idag söndag blev också fartfylld.Så skoj med ett så stort stimm gäster som har besökt oss dessa dagarna. Alla kändes nöjda och jag tycker att vi hann med alla besökare ändå. Kanske var det pga kaffet och kakorna som gästerna kändes avslappnade och nöjda trots väntetider och trängsel.Imorgon är det dax för mer spännande…då ska vi dra vinnare i två av våra tävlingar.Mina pojkar var så stolta över att ha bidragit med Legogubbarna och det blev ett uppskattat uppdrag hos många gäster att räkna gubbarna.Nu torkar jag mina russinfingrar och tar sikte på en ny vecka…Blub! blub !