Efter 13 timmars sömn känner jag mig något piggare. Den där förkylningen som bara drabbat alla andra i min omgivning bestämde sig till slut för att hoppa på mig också.

Det var så länge sedan jag var sjuk så det var nog dax nu ändå.

 

Jag har en anteckningsapp i min mobil. Där skriver jag tex ner en massa saker jag vill berätta om. Den är verkligen full. Men ett problem jag upptäckte nu var att jag inte alltid är tillräckligt tydlig. Det som känns om en fantastisk idé just för stunden kan ju senare vara lite luddigt och otydligt.

DU ÄR INTE SÅ OBETYDLIG SOM DU TROR!

?
Det låter otroligt peppande ju. Det låter som jag hade en spännande tanke. Men det där skulle jag nog ha utvecklat. Idag vill jag komma på vad det var jag tänkte då.
Hm……

Jag minns nu att jag gjorde anteckningen efter resan hem från  ZOORF-mässan. (Zoorf är zoobraschens riksförbund )

Otroligt skoj att kunna åka upp till Stockholm och besöka mässan. Äntligen!! För en sak som jag håller hemligt är att det är första gången för mig att gå på den mässan.  Jodå, så är det men…schhh! 😉 Alla i min omgivning tycks tro att jag efter alla åren inom Zoo är rutinerad Zoorfbesökare.

Fick frågan både under mässan och efteråt om vad jag tyckte om just årets mässa! Jag vill ju framstå som världsvan så jag svarade;
-Jadå, mycket trevlig…. den var lagom och överskådlig tycker jag. Kanske något mindre än vanligt (Hm… och vad vet jag om det ;)).

Där kom jag allt undan. Nåväl, ingen större bedrift. Men så till tanken över hur många gånger jag fick just den frågan. Det är alltså så att folk vill veta vad JAG tycker. Jäjä…det är en miljö där säljare skall vara trevliga mot en. Men generellt hela upplevelsen på och kring mässan gav mig en känsla av att jag faktiskt var uppskattad.

Dagarna efter mässan fortsatte likadant… med återkopplingar och tex ett besök från en säljare som undrade bekymrat varför jag inte hälsat på i deras monter.

Alltså säger jag till mig själv…Du är inte så obetydlig ! Du betyder något! Och… det går att utnyttja till något riktigt bra! 😉

 

De tre inspektörerna när dom landade på Arlanda…Hungriga på nyheter och möten!

 

 

Nyheter Från VOM

 

Daniel spelade på lyckohjulet… han fick verkligen stoltsera med sina kunskaper i tivolispel.

 

En vy från ett hörn på mässan