Kanelbullens dag är för alla känd….inte minst efter denna veckan. Sen finns det en dag för det mesta….Det finns även en Temakalender för den som är nyfiken och vill hålla koll.
I början på året slogs jag för första gången av tanken….”Fiskens dag”. Det som först var obekvämt och konstigt att säga känns nu efter det lyckade jippot i våras som vilken “normal” Tema-dag som helst.
Det värmer att få frågan från kunder om när nästa gång “Fiskens dag” kommer att äga rum!  Min dröm är att plöstligt få se det som ett större myntat uttryck och att andra butiker kanske apar efter. Från en liten idé här hemma en kväll till en självklar festlighet som äger rum sista lördagen i Mars. Lyckat!
Och det var just ett lyckat jippo på Fiskens dag! Vi fick massor av gäster i butiken och det blev något som många pratade om ett bra tag framöver.

Med det i bagaget blev jag sugen på att vi skulle ha kalas igen… och inte kunde vi väl vänta till nästa gång som sista lördagen i Mars skulle infalla. Jag smakade på det en stund och så ploppade Lillelördag upp!
Ett uttryck från förr i tiden då pigorna var lediga på onsdagarna istället för lördag. En Liten Lördag!

Sagt och tänkt…myntade idén hos kollegor och utvalda leverantörer. Det nappade… Ännu bättre än på Fiskens dag!! 😉

Det blev en riktigt lyckad kväll.. trots lite oro där på eftermiddagen pga av stormen som besökte skåne.

Och….vi har redan fått förfrågan om när det blir Lillelördag igen 😉 Kul! Haha..varje onsdag är väl värd att fira iof men nu laddar vi inför en mysig jul tror jag.

Dock har jag hört rykte om att en viss annan butik också kommer göra en Lillelördagsfest… Det är ett tacksamt tema då det finns en liten lördag varje vecka!

Torsten kom och visade Kattklös från PetRebels

 

Magnus förklarar något intressant..undra vad det kan va?

 

Många gäster!!

 

 

Mycket att fynda ikväll!

 

Det häftigaste här är inte ormen….Nej, det är Daniel som gör cirkuskonster i bakgrunden.