Så många gånger jag brukar tjata om att “dygnet skulle ha haft fler timmar” Tjat! Tjat! Det är bara att inse…det kommer inte mirakulöst att förändras. 24 timmar ÄR 24 timmar och kommer aldrig att bli 25! Känner mig plötsligt tramsig som har sagt det så ofta.
Därmed borde det ge (trots att man tycker det känns omöjligt) bättre ods till succe genom att försöka ändra någonting på de 24 timmarna som faktiskt är.  Tanken gnager…..

Just nu funderar jag……vi är bara i början på hösten och man är redan sååå sååå trött. Man hinner ju inte ens komma hem förrän tröttheten kliar in i märgen. Funderar på om jag kan skylla min trötthet på min hypotyreos eller om det bara är någon slags gnällighet?  Jag tycker själv inte om att läsa gnälliga blogginlägg. Så jag ska föregå med gott exempel. Men vill inte se det som gnäll utan som ett första steg i att komma fram till en lösning.

 

Eftersom jag just nu somnar ifrån den dagsummering jag så många gånger skulle vilja göra efter skojig dag. Så glöms den skojiga dagen bort och sen börjar det en ny. Så, som sagt….någon slags förändring är ett måste…

 

Nu till ett par glada favoriter från de gångna dagarna:

Agerade model på modevisningen i fredags. Det var 50 tals fest för 60åriga medborgarhuset i Eslöv.

Fick äran att visa upp kläder från Miss Candyfloss.

 

Ledig lördagseftermiddag och det blev våffel-lunch. Tyckte bilden var värd att dela då jag fick till en lyckad frisyr.

 

En av våra stamkunder fick i söndags hem en lillebror. Han ville visa sin favoritbutik och det är vi glada för att han gjorde . Hej hej söta Amigo!