Lomma & Malmö

Stora på Akvaristik

Akvaristik

Våra akvaristikavdelningar

Vi är väldigt stora på akvaristik på Zoogiganten i Malmö och i Lomma.

Kom in i en helt ny värld under vattenyta hos oss. Här hittar ni fiskar, växter och allt annat som lever i allt från saltvatten till sötvatten, ni kan hitta tillbehör så som akvarium, mat, vattenväxter, koraller, ja helt enkelt allt mellan vattenytan och botten. 🙂

Kom in och titta på våra stora saltvattenskar kanske kan ni hitta Nemo och Doris? Eller varför inte kolla ner i korallkaret och dess häftiga färger? Det finns mycket att se hos oss på vår akvaristik på Zoogiganten.

Vi har kunnig och kompetent personal som gärna hjälper er. De har mycket erfarenhet inom akvaristik och kan svara på de flesta av era frågor.
Visste ni att det även går att beställa hem fisk? Är det någon speciell fisk ni är ute efter som vi inte har i butiken så fråga personalen. För det mesta så kan vi beställa hem till er.

Vi har också alla nödvändiga tillbehör till damm, allt för att ni ska kunna ha vacker vattenvärld även i er trädgård. Dammsäsongen är under sommarhalvåret, men är det något ni behöver även under vintern så är det bara att säga till så löser vi det.