Hundars känsloliv

Hundars känsloliv

Föreläsning med Caroline Alupo fd. Hellgren:
Hundars känsloliv och våra kulturkrockar

En föreläsningskväll där vi djupdyker ner i hundens hjärta. Vi samtalar kring vad hundar känner, hur de uttrycker sina känslor och vad som brukar leda till känslostormar i våra fyrbenta vänner. Under kvällen talas det även om kulturkrockar hundar och människor emellan, hur vi kan undvika relations-slitage och främja samspel i de lägen vi inte tycker lika.

 

Caroline Alupo

Caroline Alupo är hundinstruktör, hundpsykolog och etolog med gedigen yrkeserfarenhet, spetskompetensen ligger i aggression och rädsla i allmänhet, PTSD hos hund i synnerhet. Hon är känd från tv-inslag, som tidningen Härliga Hunds bloggare och krönikör, Sveriges Radio, P4 Kronobergs hundpsykolog, viceordförande i Sveriges Hundföretagare, med mera.
Missa inte chansen att ta del av Carros helt unika expertis i ämnet hundars känslor. Just nu väntar hennes magistersuppsats om hundars PTSD på att publiceras via Sveriges Lantbruksuniversitet. Med ena foten i vetenskapen, den andra det praktiska och båda i det andliga, försöker hon sammanfläta dessa dimensioner till ett. Carro skapar ett holistiskt verktyg för att hjälpa hundar, mattar och hussar.

 

När? 11 december kl 19.15
Var? I ZooGigantens butikslokaler
Anmälan? Fyll i formuläret nedan eller kom in till butiken och anmäl dig i kassan
Betalning? 325 kr per person, 3 betalningsalternativ
1. betala i butiken
2. via swish 123 477 89 24 (till Djurvetologen)
3. via bankgiro 708-9790 (till Djurvetologen)
Vid betalning uppge namn och vilken kurs du betalar för.
OBS! Sista betalningsdag: 26/11.

Anmälningstiden har passerat men hör av dig vid intresse

Intresserad ändå? Hör av dig till info@djurvetologen.se för information, kanske har någon plats öppnats upp!

Emma Almquist
X