Event hart

Zoogiganten är mer än bara välsorterade butiker för djur och djurtillbehör. Hos oss händer det en massa skoj! Utöver vårt minizoo som är ett permanent utflyktsmål på vårt djurcenter i Lomma anordnar vi spännande event både i Lomma och även på vår butik på Jägersro i Malmö. 

Sedan 2017 har vi ett samarbete med Djurvetologen Emma Almquist som annordnar kurser och föreläsningar hos oss i Lomma. Det är hon som ansvarar för vilka föreläsare som bjuds in, vilka kurser som hålls m.m. Exempel på kurser som hålls är vardagssamarbete, valpkurs, balansbollskurs, klickerkurs och berikningskurs. Håll utkik!

Emma Almquist på Djurvetologen är även självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter hon tar emot. Läs mer om hennes personuppgiftshantering på hennes hemsida: djurvetologen.se

För frågor om eventen som hålls hos oss kontakta Djurvetologen på 0709781898, eller info@djurvetologen.se

Balansboll för Agility

Balansboll för Agility

Balansträning är ett av de viktigaste ...
Läs Mer
Bygg din hund

Bygg din hund

Unik kurs i självförtroende, självkänsla och ...
Läs Mer
Valp & Unghundskurs Juni

Valp & Unghundskurs Juni

Grundövningar och vardagslydnad för de yngre ...
Läs Mer
Skaffa hund

Skaffa hund

Ett måste för valpköpare! Du funderar på ...
Läs Mer
Fågelträning och beteende

Fågelträning och beteende

Fåglar lär sig hela tiden. Men ...
Läs Mer
Online - Berikning för ett rikare hundliv

Online – Berikning för ett rikare hundliv

Gör din hunds liv helare med ...
Läs Mer
Näringslära och beteende

Näringslära och beteende

Föreläsningshelg för såväl dedikerade hundägare som ...
Läs Mer

Kurser

 

Något av det bästa vi på Zoogiganten vet är att få dela vårt djurintresse med andra. Därför anordnar vi roliga och informativa kurser på vårt djurcenter i Lomma. Vi erbjuder utbildningar i agility och löpande under året bjuder vi in till saltvattenkurser. Det är en kvällskurs där du får rejält med information om hur du startar, sköter om och underhåller ett saltvattenakvarium.

 

Utöver våra återkommande akvariumkurser bjuder vi in spännande gästföreläsare flera gånger om året. Som exempel hade vi hösten 2016 besök av en tysk papegojexpert som lärde ut om fåglar och näringslära. En föreläsning som blev så uppskattad att vi planerar en årlig repris! Andra föreläsningar och kurser kan handla om allt intressant mellan himmel och jord. Så länge det har med vår bästa hobby djur att göra såklart!