Event hart

Zoogiganten är mer än bara välsorterade butiker för djur och djurtillbehör. Hos oss händer det en massa skoj! Utöver vårt minizoo som är ett permanent utflyktsmål på vårt djurcenter i Lomma anordnar vi spännande event och kurser både i Lomma och även på vår butik på Jägersro i Malmö.

Sedan 2017 har vi ett samarbete med Djurvetologen Emma Almquist som anordnar kurser och föreläsningar hos oss i Lomma. Det är hon som ansvarar för vilka föreläsare som bjuds in, vilka kurser som hålls m.m. Vi har också Amanda Sjöland från Hundhörnan Skåne på plats. Exempel på kurser som hålls är vardagssamarbete, valpkurs, balansbollskurs, klickerkurs och berikningskurs.

 

Numera hittar du alla våra event och kurser på ZooKurser/ZooGiganten.se

 

Undrar du vad du kan förvänta dig på kurs? Följ denna länk och läs mer!

Vill du hålla dig uppdaterad för vilka event vi håller och när? Skriv då gärna upp dig på vår mejllista längst ner på sidan för att få vårt nyhetsbrev med all information du behöver.

Hittade inga inlägg.

Kurser

 

Något av det bästa vi på Zoogiganten vet är att få dela vårt djurintresse med andra. Därför anordnar vi roliga och informativa kurser på vårt djurcenter i Lomma. Vi erbjuder utbildningar i agility och löpande under året bjuder vi in till saltvattenkurser. Det är en kvällskurs där du får rejält med information om hur du startar, sköter om och underhåller ett saltvattenakvarium.

 

Utöver våra återkommande akvariumkurser bjuder vi in spännande gästföreläsare flera gånger om året. Som exempel hade vi hösten 2016 besök av en tysk papegojexpert som lärde ut om fåglar och näringslära. En föreläsning som blev så uppskattad att vi planerar en årlig repris! Andra föreläsningar och kurser kan handla om allt intressant mellan himmel och jord. Så länge det har med vår bästa hobby djur att göra såklart!

hundar i rastgården